Veel ruimte in mijn hart en kruinchakra na de behandeling

Het waren enerverende intense dagen tijdens mijn Verstillen aan zee.
Op donderdag ontmoette ik Monique van Shungite Nederland in Zandvoort.
Bij sommige mensen heb je aan een blik genoeg om een directe (ziels) verbinding te activeren. Wat een ontzettend fijne match.
Ik besloot spontaan de dagtraining Shungite Chakra en Meridiaan Healing te volgen. Gelukkig kon dat al 2 dagen erna.
Na een dosis theorie en de ‘test’ om uit een hele verzameling stenen de ware shungite stenen te halen (hihi waarvoor ik ‘cumlaude’ slaagde) mocht ik eerst zelf een S.C.M.Healing ontvangen. Er wordt met een intentie gewerkt plus bijbehorend chakra om dit tijdens de healing te kunnen transformeren. Dit was een spontaan intens moment voor mij, waar Monique heel liefdevol en professioneel mee omging. De healing heb ik als zeer daadkrachtig ervaren.
Afvalstoffen en blokkades worden intensief uit het lichaam afgevoerd.
Er mocht ontzettend veel ruimte ontstaan in mijn hart- en kruinchakra. Waarvoor mijn diepste dank. Zelfs nog dagen erna stromen inzichten binnen.
Met vlag en wimpel ‘geslaagd’ dank ik jou, Monique, voor je ware Zijn, het delen van je kennis, je professionaliteit en de liefdevolle momenten die wij mochten delen.
Tot gauw 🙏❤️🥰🙌
Linda Keijbets
Keijbets Care Consultancy
Reactie Monique: Vond het een top dag met jou. Je bent een fantastische vrouw! Denk dat je veel mensen blij zult gaan maken met jouw helende handen.
Liefs Monique
Translate »