Ervaringen

Meer energie

Vòòr de behandeling voelde ik mij erg moe maar tijdens de behandeling voelde ik al heel snel de energie in mijn lichaam weer gaan stromen en kreeg het ook erg warm. Na de behandeling voelde ik mij weer erg fijn en vol energie. Ik had daarna wel enorme dorst en dat zou te maken kunnen hebben met het ontgiften van het lichaam. De dag erna voelde ik mij nog steeds heel erg fijn en vol energie. Tijdens de behandeling hebben wij aan emoties gewerkt en dat heeft ook een stukje rust gegeven. Ik heb de behandeling als zeer prettig ervaren en zou het iedereen aan kunnen raden. Sommige mensen zullen hier emotioneel rust door krijgen en anderen misschien ook meer energie net als ik. De behandeling heb ik ontvangen van Ria Ballering in Reeuwijk.

Marja
Marja

Beluister het interview met Monique vdf de Vries en Toby Heerema. Dit gesprek is opgenomen in 2020.

*De S.C.M.H.® Methode is geen vervanging voor een medische behandeling - Bij ernstige lichamelijke of geestelijke klachten raadpleeg een arts.   De behandeling vindt uitsluitend plaats op energie niveau en heeft geen bijwerkingen. 

 

Fijne aardende behandeling, helder, rustgevend en veilig

Het was een mooie en ontroerende ontmoeting met René en ik had hem wel mee naar huis willen nemen 🙂 máar ik kan het zélf ! Zijn bevestiging van dat wat hij voelt en ziet in mij én het ook zegt, is heel fijn en bemoedigend . Heel fijn is dat hij meteen energetisch mijn hond erbij betrok , ook tijdens de behandeling, dit was ook ontroerend voor mij . Het is een fijne aardende behandeling, helder, rustgevend en veilig. Absoluut de moeite waard om dit te ondergaan.

Marieke van Nu
Marieke van Nu

Mooie vorm van Healing

Ik zou de behandeling zeker aanraden aan anderen, het is een mooie vorm van healing waarin de combinatie van de bijzondere werking van de shungite samen met de legging op de chakra’s een krachtige werking heeft. Ik vond de spiertest vooraf op de vraag of mijn chakra’s in balans waren een toegevoegde waarde hebben. Ik had geen specifieke fysieke, mentale of emotionele klachten maar door de spiertest kwam ik er achter dat mijn kruinchakra en mijn zonnevlecht chakra niet in balans waren. Tijdens de behandeling die hierop volgde met de shungite plaatjes op diverse plekken en de handposities op mijn hoofd voelde ik sensaties in mijn lichaam en warmte op sommige plekken. Aan het eind voelde ik mijn voetzolen en handpalmen warm worden en had ik een ontspannen maar ook helder gevoel in mijn hoofd. Na de behandeling hebben we nogmaals de chakra test uitgevoerd en zowel de kruin- als de zonnevlecht chakra zijn nu weer in balans!

Marjolijn
Marjolijn

Beter in contact met mijn lichaam

De behandeling heeft mij geholpen om me lichter en vrijer te voelen. Na mijn zwangerschap, bevalling en eerste paar maanden met een kindje was het erg fijn om op deze zachte manier weer beter in contact te komen met mijn lichaam en mijn eigen energie. Daarnaast werkte de behandeling erg ontspannend en voldoe ik me erna uitgerust en opgewekt. Ik heb de dagen na de behandeling niet zo erg stilgestaan bij de resultaten. Toen Marjolijn me ernaar vroeg merkte ik pas op dat ik inderdaad weer beter in mijn vel zat, lichamelijk en mentaal. Het is een subtiele verandering wat ik goed vind passen bij de fijnheid van deze behandeling. - Behandeld door Marjolijn Schagen uit Reeuwijk

Mevr. B.
Mevr. B.

Zeer heilzame behandeling

Ik heb een S.C.M.H.behandeling gehad van Honoré de Klerk en ik vind dat hij veel inzichten in allerlei zaken op een hoog niveau heeft en daarnaast werkt hij met veel empathie. Hij gaat meteen tot de kern. Tijdens de behandeling kwamen ook emoties los en Honoré heeft mij daar zeer goed in begeleid. Ik zou deze behandeling zeker aanraden aan anderen omdat ik denk dat dit heel heilzaam is. Het is een behandeling met een direct en heel diep effect.

Hans G.
Hans G.

Beluister het interview met Diandra Oldenburger door op de playknop van de bovenstaande video te klikken.

Geeft inzicht

Zou je behandeling aanraden aan anderen en waarom? Ja. Het geeft inzicht in zaken waar je tegenaan loopt Omschrijf hoe je de S.C.M.H.® behandeling hebt ervaren in het algemeen Rustgevend en verhelderend

Den Helder
Den Helder

Heel bijzonder!

Ik vond de behandeling heel bijzonder. Monique heeft mij geholpen om tijdens de behandeling oude onverwerkte emoties los te laten die eigenlijk heel gemakkelijk omhoog kwamen. Ik was een beetje bang om deze emoties te laten komen maar op de een of andere manier verdwenen ze net zo snel als dat ze opkwamen en ik voelde mij daarna heel erg opgelucht. Alsof er kilo's van mij af genomen waren. Ik heb besloten om 3 van deze sessies te doen, want ik voel dat dit iets is dat werkt!

Linda van J.
Linda van J.

Fijn, rustig, relaxed en ontspannen

De behandeling is fijn, rustig, relaxed en ontspannen. Als je je kunt overgeven en de mindset hebt van; “ik laat het maar gebeuren”, dan ervaar je een tijdloos gevoel. Volgens mij was ik een tijdje weg en voelde zelfs de plakkers met de Shungite niet meer. Heerlijke ontspanning. Thuis merkte ik op dat ik heel veel moest plassen. Kan misschien een gevolg zijn van de behandeling maar ik vond het geen probleem. Ik zou deze behandeling zeker aanraden aan anderen vanwege de prettige benadering en de heerlijke ontspanning! Ik ben behandeld door René de Klerk.

Ans Ang
Ans Ang

Kan niet wachten om zelf hier mee aan de gang te gaan

Ik heb een tijdje geleden de S.C.M.H.® behandeling ontvangen omdat ik altijd enorm veel last van straling heb. Mijn hele lichaam kon zich helemaal ontspannen tijdens de behandeling en het voelde alsof mijn energie weer helemaal ging stromen. Het was een verademing! Ik heb mij toen direct opgegeven om de workshop te gaan doen en dat was zo interessant, dat ik aaneensluitend gestart ben met de Practitioners Module. Ik zie het als een prachtige aanvulling in mijn praktijk die ik nu voer als voetreflex therapeute. Dankjewel Monique!

Sandra Bakker
Sandra Bakker
Translate »