S.C.M.H. ® Master

Vindt je het fijn om in groepen les te geven en wil je een jaar lang de diepte in gaan met jezelf dan kun je na het afronden van de Practitioners module de Master module volgen. De Master module duurt een jaar en daarbij ga je een jaar lang vooral de diepte in met jezelf. Deze module is gericht op zelfreflectie, enorme groei in de  bewustwording van jouw eigen patronen. Maar dat niet alleen…. In dat jaar gaan je samen met andere S.C.M.H.® Masters hierover in gesprek en jouw ervaringen over de thema’s waar je over gaat contempleren delen.

Iedere maand is er een ander thema waar we met elkaar op gaan mediteren, reflecteren en kijken hoe we er in staan. We stellen uitsluitend vragen en er is geen goed of fout. Het is jouw proces. 1x per week komen we online samen.  Een kleine greep uit de thema’s die in dit jaar de revue passeren zijn bijvoorbeeld: 100% volle aandacht, compassie, puur luisteren, niet oordelen etc.

Naast deze prachtige verdieping gaan we in dit jaar ook kijken naar marketing, zodat jouw praktijk zo goed mogelijk in de markt gezet kan worden! We geven input wat je kunt doen om de workshops onder de aandacht te brengen en hoe je eventueel groepen kunt gaan begeleiden met als doel mensen meer in hun kracht te zetten en dichterbij zichzelf te brengen.

Onderdeel van deze Master module is de innitiatie met de Violette Vlam. Een prachtig bewustwordingsproces. Gedurende 40 dagen beoefening van een invocatie en activatie heb je de inwijding voltooid. Je kunt dan ook deze bijzondere energie meenemen in de S.C.M.H.® Healing.

Om deze module te volgen heb je een basis ervaring nodig om in groepen les te kunnen geven. Of een aantoonbare potentie en enorme wens om in groepen les te geven.

De omzet/verdiensten als Master kunnen variëren van € 1000,- tot € 2000,- euro per dag bij het geven van de basisworkshop aan een groep van 4 tot 8 personen.

De Master module kost € 1500,- en wordt bij uitzondering gefinancierd door het S.C.M.H.® opleidingsinstituut.

Tijdens de Master module genereer je al een minimale omzet van  € 3970,-  d.m.v. het uitvoeren van de opdrachten die je  ontvangt.

Het S.C.M.H.® opleidingsinstituut ondersteund alle Practitioners en Masters volledig en treedt ook op als verwijzer naar jouw praktijk. Er mag vrij gebruik gemaakt worden van het S.C.M.H.® platform op deze website en overige kanalen van het instituut.  Op deze wijze kun je reclame uitingen doen, jouw workshops aan kondigen en informatie te delen die betrekking hebben op de S.C.M.H.® behandelingen binnen jouw praktijk.

Wil je meer informatie over onze modules of zelf eerst een proefbehandeling ondergaan, neem dan contact op met de dichtstbijzijnde S.C.M.H.® Practitioner of Master. Bezoek hiervoor onze pagina met behandelaars. Daar vindt je een overzicht van alle Practitioners en Masters.

Translate »