S.C.M.H.® Modules

 

Het S.C.M.H.® opleidingsinstituut verzorgt workshops en opleidingen gericht op het deblokkeren van meridianen en chakra’s middels het gebruik maken van Shungite tools en het verrichten van energiewerk op de hersendelen. Hierdoor ontstaat er een vrije stroom en worden bewuste en onbewuste blokkades opgeheven. Dit heeft een bevrijdend effect op zowel lichaam als geest.

Je hoeft geen specifieke voorkennis te hebben van meridianen of van de chakra leer om deel te nemen aan de S.C.M.H.® Workshop. In de basis workshop leer je welk effect Shungite op het lichaam heeft en hoe onze energie mee gaat resoneren met het bijzondere veld dat opgewekt wordt door de bijzondere rechtsdraaiende moleculen van de stenen. Het energiewerk dat verricht wordt op de hersendelen wordt door de stenen geïntensiveerd en zorgt voor een betere doorstroming van ons hele energieveld. Hierdoor worden oude vastzittende energieën die wij met ons meedragen losgelaten. Na een behandeling voel je je diep ontspannen, lichter en ruimer.

Wil je vervolgens een stapje verder gaan en deze behandelingen aanbieden in jouw praktijk dan kun je eveneens de Practitioners module volgen. Klik hier voor meer informatie over deze module. Zeer geschikt voor therapeuten of behandelaars die al een praktijk hebben. Wil je omgeschoold worden en een nieuwe richting in gaan dan is dit wellicht zeer interessant.

Voor diegene die de Practitioners Module hebben afgerond is er de mogelijkheid om S.C.M.H. ® Master te worden. Als Master mag je de S.C.M.H.® Workshop aan groepen geven. Deze Master opleiding duurt een jaar en is zeer interessant voor diegene die ook zelf hun bewustzijn willen verhogen en verruimen. Klik hier voor meer informatie. 

Het S.C.M.H.® opleidingsinstituut ondersteund alle Practitioners en Masters volledig en treedt ook op als verwijzer naar jouw praktijk. Er mag vrij gebruik gemaakt worden van het S.C.M.H.® platform om reclame uitingen te doen en informatie te delen die betrekking hebben op de S.C.M.H.® behandelingen of workshops.

Wil je meer informatie of eens een proefbehandeling ondergaan neem dan contact op met de dichtstbijzijnde S.C.M.H.® Practitioner of Master. Bezoek dan onze pagina met behandelaars, daar vindt je een overzicht van alle S.C.M.H.® Practitioners en Masters.

Translate »