Wat houdt een S.C.M.H.® behandeling in?

S.C.M.H.® staat voor Shungite Chakra Meridiaan Healing. Deze methode zorgt voor het deblokkeren van meridianen en het balanceren van de chakra’s. Daarnaast neemt het opgenomen straling in het lichaam weg. Klachten veroorzaakt door straling of stress kunnen hiermee oplossen.

S.C.M.H.® Behandeling

Middels het leggen van diverse verschillende Shungite plaatjes en een piramide op specifieke meridiaan-, lichaamspunten en chakra’s, waarbij tegelijkertijd energiewerk op bepaalde hersendelen wordt verricht door deze delen vast te houden, kunnen emotionele klachten reduceren of geheel verdwijnen.

Tijdens een behandeling wordt de Nervus Vagus (de hoofdzenuw) gestimuleerd en dit resulteert in het vrij komen van gelukshormonen en geeft een gevoel van rust en veiligheid.

De 7 hoofdchakra’s staan in verbinding met meridianen welke op hun beurt in verbinding staan met de organen. Deze meridianen kunnen blokkeren door trauma’s en/of emoties die niet geuit worden en zich vastzetten in het lichaam. Afhankelijk van de emoties die er spelen kunnen deze banen dus dicht gaan zitten en dat leidt tot blokkades in  een chakra of meerdere chakra’s.  Hierdoor stroomt er onvoldoende energie door het lichaam en als dit te lang duurt is het kan het resulteren in het feit dat organen niet meer goed functioneren en je uiteindelijk ziek wordt. De chinezen zijn meesters in het deblokkeren van energiebanen door middel van acupunctuur. Een S.C.M.H.® behandeling is een soort energetische acupunctuur waarbij er ook mogelijkerwijs mondeling dieper ingegaan wordt op emoties waar je last van hebt. De S.C.M.H® practitioner en Masters hebben hiervoor de juiste kennis in huis.

Behalve dat het lichaam ziek kan worden van onverwerkte emoties en trauma’s kan het lichaam ook ziek worden van stralingsbelasting. De Shungite stenen en de Shungite tools waar mee gewerkt wordt vervullen een behoorlijk grote rol tijdens de S.C.M.H.® behandeling.  Enerzijds helpt de Shungite om jouw energetisch lichaam te resetten en te balanceren door zijn bijzondere rechtsdraaiende moleculen en anderzijds neemt het de stralingsbelasting weg. Onze moleculen in het lichaam gaan namelijk mee resoneren met het bijzondere veld van de Shungite en daarmee komen wij automatisch terug in onze originele energie waardoor wij ons krachtiger voelen en dichterbij onszelf.

Door het vasthouden van verschillende hersendelen tijdens de behandeling worden de zenuwbanen en meridianen energetisch beïnvloed, wat een positief effect heeft op de psychische en lichamelijk gesteldheid. Het stimuleren van het hersengebied achter de oren helpt o.a. bij het verwerken en loslaten van (oude) trauma’s. Ook komen er hormonen vrij waaronder het gelukshormoon.

Deze combinatie van de Shungite stenen en het energiewerk op de hersendelen is uniek en geeft een gevoel dat er na de behandeling heel wat oude energie is opgeruimd en jij je een ander mens voelt.

SCMH Methode shungite chakra meridiaan healing

Translate »