S.C.M.H.® Workshop

S.C.M.H.® OpleidingHet S.C.M.H.® opleidingsinstituut verzorgt workshops en opleidingen gericht op het deblokkeren van meridianen en chakra’s middels het gebruik maken van Shungite tools en het verrichten van energiewerk op de hersendelen. Hierdoor ontstaat er een vrije stroom en worden bewuste en onbewuste blokkades opgeheven. Dit heeft een bevrijdend effect op zowel lichaam als geest.

Je hoeft geen specifieke kennis te hebben van meridianen of van de chakra leer om deel te nemen aan de workshop. In de basis workshop leer je welk effect Shungite op het lichaam heeft en hoe onze energie mee gaat resoneren met het bijzondere veld dat opgewekt wordt door de bijzondere rechtsdraaiende moleculen van de stenen. Het energiewerk dat verricht wordt op de hersendelen wordt door de stenen geïntensiveerd en zorgt voor een betere doorstroming van ons hele energieveld. Hierdoor worden oude vastzittende energieën die wij met ons meedragen losgelaten. Na een behandeling voel je je diep ontspannen, lichter en ruimer.

De basis workshop duurt 1 dag en is gesplitst in twee dagdelen. De kosten hiervoor zijn € 495,-

Je kunt je aanmelden bij de door ons opgeleide S.C.M.H.® Practitioners en Masters. Wil je weten wanneer de eerst volgende workshop plaats vindt, klik dan hier of neem rechtstreeks contact op met één van onze docenten.

Na deze basis workshop kun je de behandeling gaan geven aan vrienden en familie. De S.C.M.H.® Methode is ook toe te passen als ZELFHULP METHODE. Hoe je jezelf kunt behandelen, leer je tijdens de workshop.

Wil je vervolgens een stapje verder gaan en deze behandelingen aanbieden in jouw praktijk  of je laten omscholen dan kun je de Practitioners module volgen. Klik hier voor meer informatie over de Practitiones module.

 

Translate »