Over Monique vdf de Vries

Monique vdf de Vries – grondlegster van deze bijzondere methode en oprichtster van het S.C.M.H.® Opleidings Instituut.

Mijn achtergrond als Magnified Healing Master 3de graad (energie / lichtwerker) E.F.T. – en Neuro Emotionele Integratie practitioner, in combinatie met mijn heldervoelendheid, heeft ervoor gezorgd dat deze S.C.M.H. Methode® tot stand is gekomen.

Monique de Vries

De combinatie van het verrichten van energiewerk op de hersendelen en het effect op de meridianen doormiddel van het plaatsen van Shungite tools op specifieke combinaties van acupunctuur punten is verbluffend te noemen.

Shungite is de enige steen op aarde die energie geleidt, en straling neutraliseert. Daarnaast resoneren de rechtsdraaiende moleculen ook met de moleculen in ons lichaam. Dit zorgt voor een natuurlijke balans en ontlading.

Tijdens de opleiding leer je exact welke combinaties van acupunctuurpunten behandeld dienen te worden om meer rust en balans te creëren in het “Zijn”  van degene die je behandelt. Middels uitgebreide uitgewerkte flowcharts kun je deze methode toepassen zonder zelf voorkennis nodig te hebben van de chakra’s, meridianen of hersendelen.

 Anderhalf jaar heb ik er over gedaan om de S.C.M.H.® methode te ontwikkelen en daarbij ook een deel van de lesstof min of meer gechanneld. 

In mijn periode van onderzoek heb ik vele vele sessies gedaan met  mensen die al bij mij in de praktijk kwamen en mijn bevindingen in kaart gebracht. De resultaten waren verbluffend. Zelfs hele nuchtere mensen die normaal gesproken weinig tot niets waarnamen, kwamen tot de conclusie dat er iets bijzonders gaande was in hun lichaam en energetisch veld. Zij voelden de energie duidelijk verplaatsen of stromen en golven. Binnen 30 minuten kwamen zij tot rust. Emotionele verschuivingen vonden plaats door de behandeling en zij merkten kort na een sessie, dat ze in het dagelijkse leven rustiger reageerden in een stress-situatie dan voorheen.

In mijn onderzoeksfase heb ik ook mensen op de behandeltafel gehad die last hadden van chronische vermoeidheid. Het is een niet heel erg bekend feit, maar chronische vermoeidheid komt vaak door straling die opgenomen wordt uit de omgeving. Na het ondergaan van een Shungite behandeling bij mij voelden deze mensen zich vaak weer een stuk fitter en energieker.

Shungite is in staat om het lichaam energetisch te resetten en negatieve energie te neutraliseren.

Diegene die kampen met een burn-out en onder werkstress lijden hebben ook heel veel baat bij deze Shungite Chakra Meridiaan Healing. Een behandeling geeft namelijk veel rust aan het overprikkelde zenuwstelsel. Voor mensen die hypergevoelig zijn en makkelijk emoties of energie van anderen overnemen is de Shungite Chakra Meridiaan Healing® ook fantastisch, want Shungite zorgt er voor dat je weer terugkomt in je eigen energie.

Ik hoop dat de S.C.M.H.® Methode jouw leven in vele opzichten mag verrijken en de Shungite jou zal helpen om dicht bij jezelf te komen of te kunnen blijven!

Blessings,

Monique 

 

 

Translate »