S.C.M.H.® Practitioners

Aan deze pagina wordt nog gewerkt, de lijst is nog niet compleet maar wij zijn momenteel druk bezig iedereen goed in kaart te gaan brengen. 

https://scmh-opleiding.nl/wp-content/uploads/2022/07/Monique-Workshop-Evenementen-kalender-300x300.jpg

Mijn naam is Monique vdf de Vries. Ik ben grondlegger van de S.C.M.H. Methode ®, oprichtster van het S.C.M.H. Opleidings Instituut en eigenaresse van www.shungite-nederland.nl. Ik geef elke vrijdag de S.C.M.H.® workshop, practitioner module en ik leid de S.C.M.H.® Masters op.  Mijn praktijk is gevestigd in Zandvoort. Je mag mij altijd bellen op 06 – 23 94 02 47 of  een mail sturen naar   info@scmh-opleiding.nl  Monique vdf de Vries – S.C.M.H.® Master                            

Ria Ballering S.C.M.H. ® Master

Mijn naam is Ria Ballering en ik werk samen met Marjolijn Schagen in Essania, Centrum voor Vitaliteit. We hebben twee locaties in Zuid-Holland, namelijk in Reeuwijk en Nieuwerbrug. Je kunt bij ons terecht voor een behandeling, een workshop en voor de opleiding tot practitioner. We geven elke vrijdag de S.C.M.H. Workshop. Meer informatie over ons en ons centrum vind je op onze website: www.essaniavitaal.nl

Ria Ballering  –  S.C.M.H.® Master

Marjolijn Schagen S.C.M.H. r Practitioner

Mijn naam is Marjolijn Schagen. Ik werk samen met Ria Ballering in onze praktijk Essania, centrum voor Vitaliteit. We hebben twee locaties in Zuid-Holland, namelijk in Reeuwijk en Nieuwerbrug. Je kunt bij mij terecht voor de S.C.M.H.® behandeling en de Workshop. Voor het maken van een afspraak ben ik te bereiken op 06- 30102552. Meer informatie over ons en ons centrum vind je op onze website: www.essaniavitaal.nl

Je bent van harte welkom bij mij! Marjolijn Schagen S.C.M.H.® Practitioner

https://scmh-opleiding.nl/wp-content/uploads/2022/09/FB_IMG_1657273109811-300x300.jpg

Ik geef de S.C.M.H.® Workshop op aanvraag in Rotterdam én Lille (België). In overleg ook op andere plaatsen in Nederland mogelijk.

Dit kan zowel in groep als individueel. Voor aanmeldingen neem contact op met mij, Anna van Bergenhenegouwen, dan prikken wij samen een datum. Ook voor losse behandelingen kun je bij mij terecht.  Wil je mij eerst wat beter leren kennen? Boek dan een ’30 minuten kennismaken’. Aanmelden kan via +316 38 09 59 18  of per mail info@annavanbergenhenegouwen.com

https://scmh-opleiding.nl/wp-content/uploads/2022/10/Lara-Vera-def-300x300.jpg

Mijn naam is Lara Verbon. Je kunt bij mij terecht voor de S.C.M.H.® behandeling en de Workshop. Voor het maken van een afspraak ben ik te bereiken op 06 – 11 244 532 of via de email: info@praktijkconnectie.nl  Ik ben gevestigd in Hierden (gemeente Harderwijk)  Hartelijke groet,

Lara Verbon S.C.M.H.® Practitioner

www.praktijkconnectie.nl

https://scmh-opleiding.nl/wp-content/uploads/2023/06/Jethro-Mijnsbergen-S.C.M.H-300x300.jpg

Jethro Mijnsbergen

Natuurgeneeskundige , Acupuncturist , Embryonal Integrated Therapist , Energie Psychologie en Coaching. 25 jaar ervaring en praktijk , Ik hou er van je weer goed te laten voelen beter worden op een fijne manier , kunnen zeggen het is ok : )
Samen met mijn vrouw Katharina hebben we een Praktijk in Dordrecht en een nieuwe Praktijk in Dronten
” We create a life that feels good on the inside and we love it .. ”

Mijn naam is Ilona de Neef. Ik ben gevestigd in Santa Gertrudis op het Spaanse eiland IBIZA. Voor een behandeling  mag je mij gerust bellen op +31 6 42201151

Ilona de Neef

S.C.M.H.® Practitioner

https://scmh-opleiding.nl/wp-content/uploads/2024/04/Tim-Verbinnen-300x300.jpg

Mijn naam is Tim Verbinnen. Ik ben gevestigd in Tienen (België) Wil je een afspraak maken, bel mij dan op +32493346801.

Tim Verbinnen

S.C.M.H.® Practitioner

Rene de Klerk

Mijn naam is Rene de Klerk. Bij mij kun je terecht voor een S.C.M.H® behandeling, workshop en practitioner module.

Je mag mij gerust bellen op 06- 183 322 23
Ik zie je graag bij mij in de praktijk.  René de Klerk-  S.C.M.H.® Master

Diandra Oldenburger

Mijn naam is Diandra Oldenburger. Ik ben gevestigd in Zwaag. Voor meer informatie kun je terecht op mijn website www.kernconnect.nl
Je mag mij gerust bellen op 06- 52 10 83 49. Ik zie je graag bij mij in de praktijk! Diandra Oldenburger – S.C.M.H.® Practitioner en organisatie adviseur van het S.C.M.H. Opleidings Instituut

Translate »