S.C.M.H.® Practitioners

Aan deze pagina wordt nog gewerkt, de lijst is nog niet compleet maar wij zijn momenteel druk bezig iedereen goed in kaart te gaan brengen. 

Monique de Vries

Mijn naam is Monique vdf de Vries. Ik ben grondlegger van de S.C.M.H. Methode ®, oprichtster van het S.C.M.H. Opleidings Instituut en eigenaresse van www.shungite-nederland.nl. Ik geef de S.C.M.H.® workshop, practitioner module en ik leid de S.C.M.H.® Masters op.  Mijn praktijk is gevestigd in Zandvoort. Je mag mij altijd bellen op 06 - 23 94 02 47 of  een mail sturen naar   info@scmh-opleiding.nl   Monique vdf de Vries -                                   S.C.M.H.® Master

Ria Ballering S.C.M.H. ® Master

Mijn naam is Ria Ballering en ik werk samen met Marjolijn Schagen in Essania, Centrum voor Vitaliteit.
We hebben twee locaties in Zuid-Holland, namelijk in Reeuwijk en Nieuwerbrug.
Je kunt bij ons terecht voor een behandeling, een workshop en voor de opleiding tot
practitioner.
Meer informatie over ons en ons centrum vind je op onze website: www.essaniavitaal.nl

Ria Ballering  -  S.C.M.H.® Master

Marjolijn Schagen S.C.M.H. r Practitioner

Mijn naam is Marjolijn Schagen. Ik werk samen met Ria Ballering in onze praktijk Essania, centrum voor Vitaliteit. We hebben twee locaties in Zuid-Holland, namelijk in Reeuwijk en Nieuwerbrug. Je kunt bij mij terecht voor de S.C.M.H.® behandeling en de Workshop. Voor het maken van een afspraak ben ik te bereiken op 06- 30102552. Meer informatie over ons en ons centrum vind je op onze website: www.essaniavitaal.nl

Je bent van harte welkom bij mij! Marjolijn Schagen S.C.M.H.® Practitioner

 

https://scmh-opleiding.nl/wp-content/uploads/2022/10/Lara-Vera-def-300x300.jpg

Mijn naam is Astrid Verbon. Je kunt bij mij terecht voor de S.C.M.H.® behandeling en de Workshop. Voor het maken van een afspraak ben ik te bereiken op 06 - 11 244 532 of via de email: averbon@hotmail.com  Ik ben gevestigd in Hierden (gemeente Harderwijk)  Hartelijke groet,

Astrid Verbon S.C.M.H.® Practitioner

 

https://scmh-opleiding.nl/wp-content/uploads/2022/09/FB_IMG_1657273109811-300x300.jpg

Mijn naam is Anna van Bergenhenengouwen. Bij mij kun je terecht voor en S.C.M.H® behandeling,  de  workshop en de opleiding tot S.C.M.H.® Practitioner. Inmiddels ben ik gestart met de opleiding tot S.C.M.H.® Master.

Voor meer informatie mag je mij bellen op 06 38 09 59 18 - scmhanna@gmail.com  Ik werk vanuit Rotterdam  (NL) en  Kasterlee (BE)

Warme groet, Anna

Rene de Klerk

Bij mij kun je terecht voor een S.C.M.H® behandeling, workshop en practitioner module. Momenteel ben ik met veel plezier in opleiding tot S.C.M.H.® Master.

Je mag mij gerust bellen op 06- 183 322 23
Ik zie je graag bij mij in de praktijk.  René de Klerk-  S.C.M.H.® Practitioner

Diandra Oldenburger

Mijn naam is Diandra Oldenburger. Ik ben gevestigd in Zwaag. Voor meer informatie kun je terecht op mijn website www.kernconnect.nl
Je mag mij gerust bellen op 06- 52 10 83 49. Ik zie je graag bij mij in de praktijk! Diandra Oldenburger - S.C.M.H.® Practitioner en organisatie adviseur.

Translate »