Missie en Visie van het S.C.M.H.® Opleidings Instituut

MISSIE

S.C.M.H.® OpleidingHet S.C.M.H.® Opleidings Instituut heeft als missie zo veel mogelijk mensen dichter bij zich zelf te brengen en te helpen om hun oude emotionele pijn op een liefdevolle manier te verwerken.

Iedereen die een workshop bij ons volgt, Practitioner of Master wordt maakt deel uit van deze prachtige missie. Op deze wijze kunnen wij met elkaar groeien, delen en deze prachtige aarde lichter en liefdevoller maken.

Wij vormen hierdoor een prachtige krachtveld en blijven met elkaar in verbinding door regelmatig uitwisselingen te organiseren en diverse andere activiteiten.

Persoonlijk contact en aandacht voor elkaar is het fundament van het S.C.M.H.® Opleidings Instituut.

Daarbij zetten wij ons ook in om zo veel mogelijk mensen te helpen financieel op de rit te komen en hun eigen praktijk te kunnen voeren of omgeschoold te kunnen worden. De Master opleidingen worden dan ook bij uitzondering gefinancierd door het Instituut.

VISIE VAN DE GRONDLEGSTER MONIQUE VDF DE VRIES

De S.C.M.H. ® methode is mijn erfenis die ik achter laat op deze planeet.

Tegen die tijd dat ik niet meer fysiek op aarde zal zijn, hoop ik dat mijn liefde waarmee ik dit heb ontwikkeld nog heel lang na mag klinken in het bewustzijn van het collectief.

Dan is mijn missie geslaagd…

Blessings!

       Monique

Translate »