Ervaar een S.C.M.H.® behandeling bij Essania Vitaal

Vanuit onze maatschap Essania, Centrum voor Vitaliteit, begeleiden we mensen die met allerlei vraagstukken bij ons terecht komen. Soms omdat zij zijn vastgelopen of een burn-out hebben gekregen en soms vanuit het verlangen om te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. We werken met diverse methoden zoals met familieopstellingen, werken aan beperkende overtuigingen (NLP), werken met essentiële oliën en energiewerk.

Wij zijn een aantal jaren geleden in aanraking gekomen met Shungite, doordat we op zoek waren naar bescherming voor de straling waar ons lichaam elke dag mee in aanraking is.

Zo kwamen we terecht op de website van Monique vdf de Vries van Shungite Nederland.We hebben met Monique kennisgemaakt en we zijn de Shungite in de praktijk gaan uitproberen, o.a. hebben we een grote steen aangeschaft voor ons Centrum.

Doordat we op deze manier in de praktijk de kracht van Shungite hebben ervaren waren we heel nieuwsgierig naar de S.C.M.H.-methode. Marjolijn is in middels practioner en Ria doorloopt op dit moment het Master-traject.

We hebben inmiddels al vele mensen met de S.C.M.H. -methode kunnen helpen en we zijn zelf ook elke keer weer geraakt door de kracht van de werking van deze methode.

Een concreet voorbeeld: een persoon ervaarde dat er een soort stroompje door haar lichaam heen ging, dat er warmte ontstond bij haar ruggengraat en ze een innerlijke trilling waarnam in haar romp. Ze had na afloop echt het gevoel dat ze op celniveau een grote schoonmaak had ondergaan. Andere mensen ervaren dat de energie op plekken begint te stromen, rustig wordt in hun hoofd, meer energie ervaren en dat ze beter bij zichzelf kunnen blijven.

Mocht je de S.C.M.H.-methode willen ervaren dan ben je van harte welkom in ons Centrum.

Neem een kijkje op onze website: www.essaniavitaal.nl en hier kun je ook in contact met ons komen.

 

 

Translate »