Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

20 Januari 2023 S.C.M.H.® Workshop in Reeuwijk

januari 20 @ 10:00 - 17:00

€ 495
S.C.M.H.® Workshop

Tijdens de S.C.M.H.®- workshop leer je de methode toe te passen. Deze methode staat voor Shungite Chakra Meridiaan Healing.
Reacties van mensen die deze S.C.M.H. methode® hebben ervaren:
– “Ik voel me lichter en vrijer”
– “Ik ervaar me krachtiger dan daarvoor”
– “Ik voel me uitgerust en opgewekt”
“De S.C.M.H. -methode® brengt rust in het zenuwstelsel. Daarnaast heeft Shungite de eigenschap om je te beschermen bij klachten ten gevolge van straling en stralingsklachten te reduceren.
Tijdens de S.C.M.H. workshop ® leer je hoe je een standaard Shungite Chakra Meridiaan Healing of een uitgebreide behandeling kunt geven, gericht op specifieke emotionele klachten. Je leert ook hoe je het lichaam energetisch reinigt en de meridianen ontstoort van opgenomen straling.
Er is geen speciale voorkennis van meridianen of chakra’s nodig. Alles is volledig in kaart gebracht en makkelijk te volgen.
Je leert handgrepen waarmee je een sessie op vrienden en familie kan toepassen. Daarnaast leer je ook handgrepen waardoor je jezelf een sessie kunt geven. Deze methode is namelijk ook bedoeld als zelfhulp methode waarmee jij jouw eigen meridianen en chakra’s in balans brengt!
De S.C.M.H. Methode ® is geschikt om professioneel toe te passen als aanvulling in een praktijk. Indien je professioneel wilt gaan werken met de S.C.M.H. methode ® kun je een vervolg module volgen waarmee je S.C.M.H. Practitioner ® wordt.
De opleiding voor Practitioner duurt één maand en bestaat uit twee praktijkdagen. De overige dagen in deze maand zijn bestemd voor studiedagen waarin je zelf cases maakt en uitwerkt.
Na afloop van de workshop ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

Gegevens

Datum:
januari 20
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€ 495
Site:
www.essaniavitaal.nl

Organisatoren

Ria Ballering
Marjolijn Schagen

Locatie

Reeuwijk Zuid Holland
Middelburgseweg 23
Reeuwijk, 2811 PM
+ Google Maps
Telefoon:
06-53225155
Bekijk de site van Locatie
Translate »