Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

14 September– S.C.M.H.® Workshop Den Bosch – Gewande

september 14 @ 09:30 - 17:30

€ 495
Tijdens de S.C.M.H.®- workshop leer je de methode toe te passen. Deze methode staat voor Shungite Chakra Meridiaan Healing.
Reacties van mensen die deze S.C.M.H. methode® hebben ervaren:
– “Ik voel me lichter en vrijer”
– “Ik ervaar me krachtiger dan daarvoor”
– “Ik voel me uitgerust en opgewekt”
“De S.C.M.H. -methode® brengt rust in het zenuwstelsel. Daarnaast heeft Shungite de eigenschap om je te beschermen bij klachten ten gevolge van straling en stralingsklachten te reduceren.
Tijdens de S.C.M.H. workshop ® leer je hoe je een standaard Shungite Chakra Meridiaan Healing of een uitgebreide behandeling kunt geven, gericht op specifieke emotionele klachten. Je leert ook hoe je het lichaam energetisch reinigt en de meridianen ontstoort van opgenomen straling.
Er is geen speciale voorkennis van meridianen of chakra’s nodig. Alles is volledig in kaart gebracht en makkelijk te volgen.
Je leert handgrepen waarmee je een sessie op vrienden en familie kan toepassen. Daarnaast leer je ook handgrepen waardoor je jezelf een sessie kunt geven. Deze methode is namelijk ook bedoeld als zelfhulp methode waarmee jij jouw eigen meridianen en chakra’s in balans brengt!
De S.C.M.H. Methode ® is geschikt om professioneel toe te passen als aanvulling in een praktijk. Indien je professioneel wilt gaan werken met de S.C.M.H. methode ® kun je een vervolg module volgen waarmee je S.C.M.H. Practitioner ® wordt.
De opleiding voor Practitioner duurt één maand en bestaat uit twee praktijkdagen. De overige dagen in deze maand zijn bestemd voor studiedagen waarin je zelf cases maakt en uitwerkt.
Na afloop van de workshop ontvang je een certificaat als bewijs van deelname. Tevens kun je meedoen aan uitwisselingsdagen.
De locatie is aan de Maas. De ruimte ligt heerlijk rustig zodat we een dag verwend worden door de energie van de natuur, de maas en de “shungite” stenen die we in de ruimte hebben liggen. We zorgen voor water en Thee, daarnaast is er een lunch verzorgd.
Wil je meer informatie? kijk op https://youtu.be/JsdnoK8n95A

Gegevens

Datum:
september 14
Tijd:
09:30 - 17:30
Kosten:
€ 495
Site:
www.honoredaniel.com

Locatie

Den Bosch
Gewande 17-B
Den Bosch, 5236 BG
Telefoon:
06 18332223
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Rene de Klerk
Telefoon:
0618332223
E-mail:
info@honoredaniel.com
Bekijk de site van Organisator
Translate »