Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

11 augustus – S.C.M.H.® Workshop in Reeuwijk – Zuid Holland

augustus 11 @ 10:00 - 17:00

€ 495
Ria Ballering

Tijdens de S.C.M.H.® Workshop leer je de meridianen en de chakra’s balanceren en de Nervus Vagus ( de hoofdzenuw) die door het lichaam loopt te resetten. Het geeft een diepe ontspanning aan het zenuwgestel en emotionele blokkades worden hiermee doorbroken en opgelost.

Door een behandeling te geven kom je zelf ook tot rust. Je hebt geen voorkennis van meridianen of chakra’s nodig. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd zodat je het direct in de praktijk toe kunt gaan passen.

De workshop is geschikt voor mensen die nog nooit energiewerk hebben gedaan maar ook voor gevorderden op dit gebied.  Op de dag van de workshop onderga je een ook zelf een  S.C.M.H.® sessie. Mocht je eerst een keer een losse sessie willen ervaren voordat je de workshop komt doen dan kan dat uiteraard ook.

Mijn ervaring is dat men zich na afloop veel lichter en blijer voelt en dat er blijvende veranderingen plaats vinden na het ondergaan van een sessie. Een wonderbaarlijk snelle methode om lekkerder in je vel te komen zitten. Misschien vindt je het leuk om eerst het interview te beluisteren dat ik heb gehouden met Monique vdf de Vries voordat jij je opgeeft voor de workshop. https://youtu.be/O0WDt8wHcMw

De S.C.M.H.® methode is een prachtige manier om anderen te helpen maar ook jezelf! 

Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen.

Harte groet,

Ria Ballering –  www.essaniavitaal.nl

Gegevens

Datum:
augustus 11
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€ 495
Site:
www.essaniavitaal.nl

Organisator

Ria Ballering
Telefoon:
06-53225155

Locatie

Essania Vitaal
Middelburgseweg 23
Reeuwijk, 2811 PM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-53225155
Bekijk de site van Locatie
Translate »